laupäev, 25. veebruar 2012

Tüdruk - Chain stitch

TASTi selle nädala pisteks oli ahelpiste. Kuigi ma loen oma sellekordse TASTi "peaprojektiks" seda mustataustalist asja, siis soodsate olude ja mängulusti olemasolul tikin ka seda tüdrukut. Sarnaseid neidiseid on mul veel 2 tükki. Vuristasin need mitme aasta eest viltimismasinal valmis ja näed, kuluvadki nüüd marjaks ära. Saab iga meie pere tüdruk (mina sh) omale ühe uinuva kaunitari :)


Piigast vasakule lisasin eelmise nädala linnusilmapistet.


Although my main project for TAST is this one, I occasionally also work on this girl. The girl was machine felted with embellisher few years back and I really love to work on her!

This week I did her hair and lower right corner of background in chain stitch.



And here's the overview of the piece.  If you look carefully you can probably spot most of the stitches featured in  TAST so far.




7 kommentaari:

  1. Absolutely beautiful piece. Wonderful stitching.

    VastaKustuta
  2. Pean tunnistama, et ei oska kuigi hästi hinnata tikkimistöö keerukust ja peenust, aga see Tüdruk on lummavalt kaunis. Imetlen!

    VastaKustuta
  3. Wow. You are very talented. Kathleen

    VastaKustuta
  4. Thank you Raphaela and Kathleen!

    Tänud Helen :)

    Lilleliis - aitäh! need pisted polegi teps mitte peened ega keerulised, pigem vastupidi. ja see ongi see mis rõõmu pakub - piiride puudumine ja mängulust :)

    VastaKustuta
  5. Pole ammu blogisid jälginud, aga siin on ilmselgelt üks väga kaunis põhjus seda teha:) Kui see on poolikuna nii kena, siis missugune veel valmis töö olla võiks...

    VastaKustuta
  6. This takes my breath away...it is beautiful!

    VastaKustuta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...